Jump to content
Sign in to follow this  
algo

Проблема с функцией new from polypaint в Zbrush

Recommended Posts

пытаясь перенести цвет на развёртку жму new from polypaint , вот чё приходит с руками , что я не правильно делаю ?

.thumb.jpg.02573f5bdd00659d7954bd568b45222f.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

сам нашёл :

Brush mask most of what you're able to see, then use Visibility > HidePt > Grow. Keep clicking Grow until you have enough visible area to finish your mask. Make sure to clear your masks often, when you are not specifically using them. The Visibility features, as well as many others, will often leave traces of masks behind. You won't see them with your eyes, but they'll mess up your work if you don't make sure they're gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use